Huisje aan viswater

Vind hier een huisje aan viswater

Een huisje aan een viswater in Friesland, Noord-Holland, Drenthe of Waddeneilanden huren? Boek hier een vakantiehuisje aan een viswater. De meeste van deze huisjes hebben een vissteiger of visvlonder. Aanrader voor visvakantie Nederland: Villapark IJsselhof visvakantie

roompot viswater banner

Vakantieparken aan viswater.

De beste visplekjes aan het water vind je op een aantal vakantieparken. Deze parken hebben meestal ook één of meerdere visvijvers waar je bijvoorbeeld op karper kunt vissen. Met name Topparken en EuroParcs zijn gericht op mensen die een visvakantie Nederland willen boeken.

Huisje aan viswater kan je ook voor een weekend boeken

Ga een weekendje met vrienden vissen in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland of de Ardennen. Vind hier de beste huisjes en vakantieparken met vismogelijkheden. Voor een heerlijke visvakantie. Ook als je op brasem, karper of snoek wilt vissen. Voor een weekend, midweek of korte of lange visvakantie in Nederland, België of Duitsland aan het water.
Boek een huisje aan viswater voor 2, 4 of méér personen.

karpervissen vanaf vissteiger

Huisjes aan viswater voor 2 tot wel 20 personen

We hebben goed nieuws voor je want als je een huisje aan viswater of vakantiepark met visvijver zoekt, hoef je niet lang te zoeken. Je kunt bij ons een huisje aan het water voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar voor vrienden groepen zijn er ook mogelijkheden. Je kunt bij ons een groot vakantiehuis met vismogelijkheden in Nederland, Duitsland of de Ardennen huren. Ook voor grote groepen. Het huren van een grote vakantiewoning met eigen viswater voor een groep van 10, 12, 14, 16 of 18 personen is ook geen probleem.

landal huisjes met vissteiger banner

Huisje met sauna aan viswater huren

Je kunt ook een vakantiehuisje met sauna huren aan een viswater of vakantiepark met zwembad en vismogelijkheid. In principe is alles mogelijk. Dus ook als je een huisje met jacuzzi en vismogelijkheid wilt boeken in Friesland of een vakantiepark met fietsverhuur, zwembad en Turks stoombad heb je keuze. Het vissen staat ook bij deze luxe vakantiehuizen en vakantieparken centraal. Alle accommodaties liggen aan of bij een viswater.

Particulier huisje met vismogelijkheid huren?

Als je geen behoefte hebt om een bungalow of vakantiewoning te huren op een vakantiepark met visvijver of ander vismogelijkheid, kan je het beste een particulier vakantiehuisje met vismogelijkheid huren. Je kunt een 2, 4 of 6 persoons huisje aan viswater huren van een particuliere eigenaar maar soms zijn er ook grote vakantiehuizen aan het water te huur.

Zo liggen veel particuliere vakantiehuisjes Friesland aan een viswater en kan je ook in Overijssel, Drenthe, Brabant en Limburg een vakantiehuisje met vismogelijkheid huren. Zelfs in Flevoland en Zuid-Holland zijn aantrekkelijke vakantiehuisjes te huur die direct aan een viswater liggen. Informeer wel vooraf of zo een viswater niet aan een visvereniging verpacht en of je om toestemming moet hebben om er te mogen vissen.

vissteiger aan viswater

center parcs visvakantie banner

Soms heb je een visvergunning nodig.

Of je nu een weekendje wit gaan vissen in Nederland of een visvakantie wilt boeken in de Ardennen, Duitsland of Frankrijk. Vaak heb je een visvergunning nodig. Tegenwoordig kan je steeds vaker online een visvergunning kopen of een bedrag betalen om een paar dagen in een bepaald viswater te mogen vissen. Informeer vooraf wat er toegestaan en verboden is. Zo mag je niet overal een werphengel uitgooien of vliegvissen. Fijne en sportieve visvakantie gewenst.

Europarcs aan het water banner