Villa FO063 – Nederland – Overijssel – 4 personen

272,50

Vissen vanuit je 4 persoons vakantiehuis Overijssel.
Een uniek huisje 4 personen aan een goed viswater in Wanneperveen en met vissteiger.
Faciliteiten: 2 slaapkamers, direct aan het water, terras, tuin, vaatwasser, vissteiger, wifi.
Dit vakantiepark ligt aan de Belterwijde, temidden het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Volop watersport- en vismogelijkheden. Op een vakantiepark aan een viswater van Roompot.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHFO063 Categorie:

Beschrijving

Vissen vanuit je 4 persoons vakantiehuis Overijssel.
Een uniek huisje 4 personen aan een goed viswater in Wanneperveen en met vissteiger.
Faciliteiten: 2 slaapkamers, direct aan het water, terras, tuin, vaatwasser, vissteiger, wifi.
Dit vakantiepark ligt aan de Belterwijde, temidden het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Volop watersport- en vismogelijkheden.

Villa FO063 - Nederland - Overijssel - 4 personen aan het water

Ligging van dit park Overijssel aan een viswater.
Ons waterpark ligt op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe en is de ideale locatie om samen met uw gezin, familie en vrienden op vakantie te gaan. U geniet hier van een luxe, sportieve en relaxte vakantie. Ons waterpark bestaat uit ruim 60 luxe vrijstaande vier- tot zes persoons vakantievilla’s en één 10 persoons vakantiehuis. De vakantiehuizen staan verspreid over drie landtongen en staan allen aan het water met een eigen aanlegsteiger. Dit biedt de mogelijkheid aan te meren voor uw eigen villa. De villa’s zijn te bereiken over land via een vaste brug.

Het park ligt aan de Belterwijde, temidden het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden, in de ‘Kop van Overijssel’. Bij de entree van het park bevindt zich een eetcafé genaamd ‘Belterwiede’. Hier kunt u lekker uit eten of een drankje nuttigen in het café. Bij mooi weer kunt u buiten genieten op het terras. Heeft u zin om te vissen dan kunt u vanaf uw eigen terras een hengeltje uitgooien. Zwemmen in de vrije natuur behoort ook tot de mogelijkheden. De omgeving kunt u leren kennen op de fiets maar natuurlijk kunt u ook met een boot het water op.

Wilt u vissen in de wateren van Weerribben-Wieden tijdens uw vakantie of weekendje weg? Zorg dan dat u de juiste vergunning op zak hebt. Deze kunt u verkrijgen bij meerdere verkooppunten in de omgeving, vraag bij de receptie naar de exacte verkooppunten.

Villa FO063 - Nederland - Overijssel - 4 personen woonkamer

Vanaf het park zijn prachtige boottochten te maken. Vanuit uw tuin kunt u lekker vissen en zwemmen in de vrije natuur. Heeft u zelf geen boot dan kunt u er een huren. Wij helpen u daar graag bij. Vaarkaarten van de omgeving zijn bij de receptie te koop. Een rondvaart in Giethoorn of een rondvaart in de omgeving kunt u reserveren. In de receptie is een klein winkelschap ingericht voor de “vergeten” boodschappen. Er is ook een boodschappenservice. Dit betekent dat wanneer u uw boodschappenlijst doormailt wij ervoor zorgen dat de boodschappen bij aankomst in de villa voor u klaar staan. Elke morgen bakken wij op bestelling croissants, witte kaiserbroodjes en bruine pistoletjes. Deze kunt u vanaf 9.00 uur ’s morgens ophalen. Een heerlijk begin van een nieuwe vakantiedag.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,