Vakantiehuis met visvlonder

Een vakantiehuis met visvlonder huren

Vissen vanuit je huisje. Wie vanuit de tuin of terras van zijn vakantiewoning wil vissen, huurt een vakantiehuis met visvlonder. Dat is vergelijkbaar met een vakantiehuis met vissteiger. Op deze site vind je leuke vakantiehuisjes aan het viswater en vakantieparken met eigen visvijver. Voor een visvakantie in Nederland, Ardennen, Duitsland of elders in Europa.

roompot viswater banner

Particulier vakantiehuis met visvlonder reserveren?

Een particuliere vakantiehuis aan een viswater huren, heeft zo zijn voordelen. Zeker als je een huisje aan het water boekt met eigen visvlonder of vissteiger. Je vindt via deze site particuliere huisje met vismogelijkheid in Noord-Holland, Friesland, Zuid-Holland, Zeeland en heel Nederland. Ook aantrekkelijk voor een weekendje vissen met je vrienden of als je er alleen op uit gaat. Naast vismogelijkheden in Nederland zijn er ook elders in Europa particuliere huisjes te huur met visvlonder en aan het water.

Een huisje of bungalow huren op vakantiepark aan viswater.

Een groot aantal vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk liggen aan een viswater of hebben een eigen visvijver. Ideaal als je een vakantie wilt vieren op een park met voorzieningen en tegelijkertijd een hengeltje wilt uitgooien. Op parken met eigen visvijver, is met met name het karper vissen populair. In de Ardennen zijn mogelijkheden te vliegvissen. Daar heb je wel een vergunning voor nodig. Een huisje aan het water met vissteiger kan makkelijker zijn dan een huisje met visvlonder.

vissteiger beet

landal huisjes met vissteiger banner

Last minute vakantiewoning met visvlonder huren.

Een last minute visvakantie boeken? Huur dan een last minute huisje aan het water met eigen viswater of visvijver. Een last minute huisje met vismogelijkheid is bijna altijd goedkoper. Voor de zomervakantie kan je beter niet wachten op een last minute aanbieding. In de zomervakantie worden de huisjes die direct aan het water liggen als eerste volgeboekt.

Boek je visvakantie tijdig

Onze tip, boek je vakantiehuisje aan het water tijdig. Kies voor een vakantie direct aan een viswater.
Of kies voor een vakantiepark met visvijver.

center parcs visvakantie banner

Vakantiehuis met hond aan viswater boeken

Je kunt ook een vakantiehuis met hond aan een viswater boeken. In deze vakantiehuizen aan een viswater zijn honden toegestaan.
Vind hier een vakantiehuis met hond aan viswater.

Europarcs aan het water banner