Vakantiehuis met viswater

Een vakantiehuis met viswater boek je hier.

Wie vanuit zijn vakantiehuisje wil vissen, boekt een huisje met vissteiger of een vakantiebungalow direct aan het water. Voor je een huisje aan het water boekt, moet je er wel zeker van zijn dat er voldoende vis in het betreffende water zit en je toestemming heb om tijdens je vakantie te gaan vissen. Dat geldt ook voor karper vissen.

roompot viswater banner


Vakantiehuis met viswater Nederland

Boek hier een vakantiehuis met viswater in Nederland. Boek een particulier huisje met viswater Nederland of kijk naar de mogelijkheden naar de vakantieparken Nederland aan of met viswater. Tenslotte kan je er ook voor kiezen om een vakantiehuis of chalet te boeken bij een vakantiepark Nederland met visvijver. Voor een fijne visvakantie in Nederland. Ook als je wilt karper vissen tijdens je vakantie aan het water in Nederland.


vissteiger beet

Vakantiehuizen met viswater België

In België vind je veel particuliere huisjes met viswater. Soms kan je vanuit je huisje aan dat viswater vanuit een visvlonder of vissteiger een hengeltje uitgooien. Daarnaast heb je, net zoals in Nederland een vakantiepark met viswater België te boeken of een accommodatie op een bungalow- of chaletpark België aan een viswater en met visvijver.


Vakantiehuis met viswater voor rustzoekers

Als dat allemaal positief is, kan je de vakantie van je leven boeken. Vissen is iets rustgevend en je kunt het doen wanneer en waar jij maar wilt. Of je nu een ervaren sportvisser bent en graag op zee vist of de voorkeur geeft aan vissen langs een rivier, meer of sloot, in een vakantiehuis met viswater zit je altijd goed.


Vakantiehuis met viswater van particulier huren

De goedkoopste manier om een visvakantie te boeken, is door een vakantiehuis met viswater bij een particulier te huren. Een particulier vakantiehuis direct aan het water of in de omgeving van een rivier zoals de IJssel, Waal of Lek. Het voordeel van het verblijf in een particulier vakantiehuisje is dat je een rechtstreeks contact met de huiseigenaar hebt.

landal huisjes met vissteiger banner


vissen vanaf vissteiger met zoon

Hij kan je precies vertellen wat de beste viswateren in de omgeving van het vakantiehuis zijn en welk soort vissen je er zult aantreffen. Bepaalde vissoorten houden van stromend water terwijl er ook vissen in ondiep water te vinden zijn. Je kunt in alle provincies particuliere vakantiehuisjes aan viswater huren.


Op vakantiepark met viswater een huisje huren

Liever een visvakantie op een vakantiepark met eigen viswater vieren? Er zijn vakantieparken in Nederland die over een privé vismeer of ander viswater beschikken. Als gast op het park, kan je daar meestal zonder visvergunning een hengeltje uitgooien. Als je een vakantiebungalow met eigen vissteiger hebt gehuurd, kan je vanuit je luxe bungalow gaan vissen. Met name in de vroege ochtenduren happen de vissen het beste. Als je een ochtendmens bent, is een vrijstaande bungalow huren op een bungalowpark met eigen viswater ideaal.


viswater

Kinderen mee? Die vinden vissen ook leuk

Als je een huisje op een kindvriendelijk park direct aan het water hebt gehuurd en je kinderen hebben de leeftijd van minimaal 8 jaar bereikt, is het misschien leuk om de kids mee te nemen en ook te laten vissen. Voor jonge kinderen heb je speciale bamboe hengels zonder vishaakje. Zo kunnen kinderen wel vissen maar niet zichzelf of anderen met een vishaakje verwonden. Geef de kleinere kinderen een schepnetje, de onderwaterwereld is zelf in een gewone sloot voor kinderen een wonder. Laat de kids lekker genieten aan het water. Een vakantiehuis aan het viswater is plezier voor iedereen!

center parcs visvakantie banner


Europarcs aan het water banner