Vakantiehuisje aan viswater

Een vakantiehuisje aan viswater huur je hier.

Weekendje weg om te kunnen vissen of visvakantie boeken? Je kunt via deze site een bungalow, chalet of vakantiehuisje aan het viswater boeken. Bijvoorbeeld een huisje met eigen vissteiger ofeen bungalow op een vakantiepark met visvijver.

Waar boek jij je vakantiehuisje aan viswater?

De mogelijkheden zijn bij ons uitgebreid. Ook als je alleen er op uit gaat, met vriendengroep of familie. Voor het huren van een huisje of bungalow aan viswater. Vakantiehuisjes aan visvijver in Nederland, België, Ardennen, héél Europa. Tip: Boek een huisje aan het water aan de Friese Meren en combineert het met een vaarvakantie. Je kunt er ook een huisje aan het water met sloep huren.

Met je vrienden een vakantiehuisje aan viswater huren

Vriendenweekend en met zijn allen vissen? Huur dan een vriendenweekend accommodatie met visvijver of huisje direct aan het water. Voor vriendengroepen zijn er grote vakantiehuizen direct aan het water te huur. Een vakantiehuis of bungalow huren op een bungalowpark va Landal huren is ook een goed idee. Een aantal Landal GreenParks liggen direct aan het viswater of hebben een eigen visvijver. Je kunt daar een 4, 6, 8 of 10 persoons vakantiehuis met eigen visvijver boeken. Een luxe vakantiewoning met sauna aan het water huren, kan ook.

Vakantiehuisje aan viswater in Nederland.

Een visvakantie in Friesland, Limburg, Drenthe of Overijssel boeken? In iedere provincie in Nederland vind je wel mogelijkheden voor een visvakantie. Of je nu een 4 persoons huisje aan het water in Gelderland wilt huren of een accommodatie op een vakantiepark met visvijver in Friesland of Gelderland, er zijn altijd wel mogelijkheden.

vissteiger beet

Vakantieparken met vismogelijkheden

Een aantal vakantieparken in Nederland, Ardennen, Duitsland en Frankrijk hebben zich gespecialiseerd in visvakanties. Deze parken liggen in een gebied met veel viswater en hebben soms een eigen visvijver met karper en andere vissoorten. Ook kan je een accommodatie huren op een vakantiepark aan zee en gaan zeevissen. Er zijn ook vakantieparken met visvijver en zwembad. Ideaal al je met je kinderen een huisje op een park wilt huren en je kinderen een hengeltje uit willen gooien. Er zijn visparken in Nederland, Benelux en heel Europa te vinden.

Hond mee op vakantie aan water?

Als je een vakantie met hond wilt boeken en een huisje aan het water wilt huren, is het van belang dat je een vakantiewoning huurt waar honden toegestaan zijn. In lang niet alle huisjes met eigen steiger zijn honden welkom. Een idee is misschien om een hondenbungalow bij Landal GreenParks te huren. Je bent dan verzekerd van een goed omheinde tuin en de beste faciliteiten voor baasje én hond. Landal GreenParks heeft ook hondenbungalows in Nederland te huur in directe omgeving van goed viswater. Een Landal vakantiehuisje aan viswater huren in Friesland of IJsselmeer is wellicht een goed idee. Je kunt er een huisje met eigen vissteiger boeken.

viswater

Boot huren tijdens visvakantie?

Je kunt op een aantal vakantieparken in Nederland een huisje met boot of sloep huren. Ideaal als je het echte gevoel van vrijheid wilt ervaren want vissen in een bootje midden op een plas, meer, rivier of ander open water geeft een echt vakantiegevoel. Vakantieparken met boot- of sloepverhuur vind je onder andere bij de Roompot, RCN en Landal vakantieparken aan het water. Je kunt meestal tijdens je verblijf op zo een park een boot of sloep reserveren.

Juiste hengel en visgerei belangrijk

Als je een visvakantie Nederland of elders in Europa boekt, is het belangrijk dat je over de juiste hengels en visgerei beschikt. Voor het vissen op brasem, voorn of karper heb je heel andere hengels en visgerei nodig dan het snoeken. Dat geldt ook als je een huisje met sauna huurt in Zeeland. Laat je informeren door een medewerker in een vis sport winkel of kijk eens op het internet. Als je op zee gaat vissen, kan je ter plaatse meestal wel hengels huren. Vissen geeft rust. Doe het verantwoord en gebruik de juiste hengels en visgerei. Gooi als het even kan de gevangen vissen weer voorzichtig terug in het water. Dan blijft de visstand op peil en kunnen ook anderen genieten van een verantwoorde vis sport. Je kunt hier een vakantiehuisje direct aan het viswater huren, ook met eigen vissteiger.