Vakantiehuisje aan viswater

Een vakantiehuisje aan viswater huur je hier.

Een vrijstaand vakantiehuisje aan viswater huren? Op een vakantiepark met vismogelijkheden? Weekendje weg om te kunnen vissen of visvakantie boeken? Je kunt via deze site een bungalow, chalet of huisje aan een viswater boeken. Ook een vakantiehuis met vissteiger of aan viswater Ardennen. Bijvoorbeeld een huisje met eigen vissteiger of een bungalow op een vakantiepark met visvijver.

roompot viswater banner

Vissen vanuit je vakantiehuisje.

Je kunt vanuit je vakantiehuisje aan het viswater gaan vissen. De meeste huisjes aan het viswater hebben een vissteiger of visvlonder. Je kunt dus bij wijze van spreken vanuit je vakantiehuisje een hengeltje uitgooien. Het viswater zal in de regel niet heel diep zijn maar dat is per water verschillend. Meestal kan je er op voorn, brasem, snoekbaars, karper of snoek vissen. Soms is er een visvergunning nodig.
Dat geldt meestal niet voor een visvakantie op een vakantiepark met eigen viswater of visvijver. Zie met name de Roompot vakantieparken met vismogelijkheid of visvijver. Ideaal voor een visvakantie Nederland.

huisje aan viswater

Waar boek jij je vakantiehuisje aan viswater?

Huisje aan water huren met vismogelijkheid? De mogelijkheden zijn bij ons uitgebreid. Ook als je alleen er op uit gaat, met vriendengroep of familie. Voor het huren van een huisje of bungalow aan viswater. Vakantiehuisjes aan visvijver in Nederland, België, Ardennen, Duitsland, héél Europa. Tip: Boek een huisje aan viswater aan de Friese Meren en combineert het met een vaarvakantie. Je kunt er ook een huisje aan het water met sloep huren. En, de diverse vakantieparken met vismogelijkheid, hebben vaak last minute aanbiedingen. Voor als je een goedkoper vakantiehuisje aan een viswater of met vissteiger of visvlonder zoekt.

Villapark Andijk in Noord-Holland

Visvakantie in Noord-Holland? Dit, villapark IJsselhof in Andijk, is één van de meest geschikte parken voor een visvakantie Nederland. Met visvijvers waar je kunt karper vissen en huisjes met vissteiger aan een viswater, is dit de ideale plek om een hengeltje uit te gooien. Ook ideaal in het kader van een vriendenweekend bijvoorbeeld. Villa en visvakantiepark IJsselhof in Andijk ligt aan het IJsselmeer.

Vakantieparken aan viswater Nederland.

Ga je voor een particulier vakantiehuisje aan viswater in Nederland of een vakantiepark Nederland aan viswater? In het laatste geval kan je ook kiezen voor het huren van een huisje met visvlonder of vissteiger of een last minute bungalow huren op een bungalowpark met eigen visvijver. Veel vakantieparken met vismogelijkheid in Nederland hebben regelmatig last minute aanbiedingen.

Vakantiehuisjes aan een viswater in België

In België heb je een groot aanbod huisjes en chalets aan een viswater. Niet alleen in Belgisch-Limburg, Antwerpen, Luik en de Ardennen maar ook aan de Belgische kust en elders in Wallonië en Vlaanderen. Net zoals in Nederland kan je in België kiezen uit een particulier huisje aan een viswater of vakantiepark met vismogelijkheid. En ook in België vind je vakantieparken met visvijver, aan viswater mee karper, snoek, voorn, brasem, snoekbaars, baars, forel of ander vismogelijkheid.

ontspannen vissen op een vissteiger

Huisjes aan een viswater in de Ardennen

De mooiste visstekjes vind je in de Ardennen. Met een visvakantie Ardennen zit je altijd goed. Als je een visvakantie in België wilt boeken, is het huren van een vakantiehuisje aan een viswater Ardennen een hele goede keuze. Houd er wel rekening mee dat vliegvissen in de Ardennen niet overal toegestaan is en dat je meestal een vergunning moet hebben als je bijvoorbeeld op forel wilt vissen. Het is genieten geblazen tijdens en visvakantie of visweekend Ardennen.


Vakantiehuisje Duitsland aan viswater huren

Visvakantie Duitsland? Ook in Duitsland vind je vele vismogelijkheden en vakantiehuisjes aan een viswater. Ook is het mogelijk een huisje met vissteiger in Duitsland te huren of een bungalow op een bungalowpark Duitsland met visvijver. Er zijn dus veel mogelijkheden voor een visvakantie Duitsland. Je kunt ook een huisje Duitsland aan een viswater huren welke over een visvlonder of vissteiger beschikt.

landal huisjes met vissteiger banner


viswater

Met je vrienden een vakantiehuisje aan viswater huren

Vriendenweekend en met zijn allen vissen? Huur dan een vriendenweekend accommodatie met visvijver of huisje direct aan het water. Voor vriendengroepen zijn er grote vakantiehuizen direct aan het water te huur. Een vakantiehuis of bungalow huren op een bungalowpark va Landal huren is ook een goed idee. Een aantal Landal GreenParks liggen direct aan het viswater of hebben een eigen visvijver. Je kunt daar een 4, 6, 8 of 10 persoons vakantiehuis met eigen visvijver boeken. Een luxe vakantiewoning met sauna aan het water huren, kan ook.

Particulier vakantiehuisje aan viswater in Nederland.

Een visvakantie in Friesland, Limburg, Drenthe of Overijssel boeken? In iedere provincie in Nederland vind je wel mogelijkheden voor een visvakantie. Of je nu een 4 persoons particulier huisje aan het water in Gelderland, Zeeland of Friesland wilt huren of een particuliere accommodatie voor 2 of 6 personen in Friesland, Limburg, Noord-Holland of Gelderland, er zijn altijd wel mogelijkheden.

vissen vanaf vissteiger met zoon

Vakantieparken met vismogelijkheden

Een aantal vakantieparken in Nederland, Ardennen, Duitsland en Frankrijk hebben zich gespecialiseerd in visvakanties. Deze parken liggen in een gebied met veel viswater en hebben soms een eigen visvijver met karper en andere vissoorten. Ook kan je een accommodatie huren op een vakantiepark aan zee en gaan zeevissen. Er zijn ook vakantieparken met visvijver en zwembad. Ideaal al je met je kinderen een huisje op een park wilt huren en je kinderen een hengeltje uit willen gooien. Er zijn visparken in Nederland, Benelux en heel Europa te vinden.

Hond mee op vakantie aan water?

Als je een vakantie met hond wilt boeken en een huisje aan het water wilt huren, is het van belang dat je een vakantiewoning huurt waar honden toegestaan zijn. In lang niet alle huisjes met eigen steiger zijn honden welkom. Een idee is misschien om een hondenbungalow bij Landal GreenParks te huren. Of een vakantiehuis met hond aan het water. Je bent dan verzekerd van een goed omheinde tuin en de beste faciliteiten voor baasje én hond. Landal GreenParks heeft ook hondenbungalows in Nederland te huur in directe omgeving van goed viswater. Een Landal vakantiehuisje aan viswater huren in Friesland of IJsselmeer is wellicht een goed idee. Je kunt er een huisje met eigen vissteiger boeken.

vissteiger aan viswater

Boot huren tijdens visvakantie?

Je kunt op een aantal vakantieparken in Nederland een huisje met boot of sloep huren. Ideaal als je het echte gevoel van vrijheid wilt ervaren want vissen in een bootje midden op een plas, meer, rivier of ander open water geeft een echt vakantiegevoel. Vakantieparken met boot- of sloepverhuur vind je onder andere bij de Roompot, RCN en Landal vakantieparken aan het water. Je kunt meestal tijdens je verblijf op zo een park een boot of sloep reserveren.

Visvakantie Frankrijk

Een visvakantie Frankrijk boeken? Ook in Frankrijk is het mogelijk een huisje met vissteiger of visvlonder te huren. Ook direct aan een goed viswater. Daarnaast vind je vakantieparken aan een viswater in Frankrijk en zelfs vakantieparken met hond Frankrijk en vismogelijkheid. Daarnaast is het altijd wel mogelijk een vakantiepark met visvijver Frankrijk te vinden en daar een huisje, bungalow of groepsaccommodatie te huren.

center parcs visvakantie banner

Juiste hengel en visgerei belangrijk

Als je een visvakantie Nederland of elders in Europa boekt, is het belangrijk dat je over de juiste hengels en visgerei beschikt. Voor het vissen op brasem, voorn of karper heb je heel andere hengels en visgerei nodig dan het snoeken. Dat geldt ook als je een huisje met sauna huurt in Zeeland. Laat je informeren door een medewerker in een vis sport winkel of kijk eens op het internet. Als je op zee gaat vissen, kan je ter plaatse meestal wel hengels huren. Vissen geeft rust. Doe het verantwoord en gebruik de juiste hengels en visgerei. Gooi als het even kan de gevangen vissen weer voorzichtig terug in het water. Dan blijft de visstand op peil en kunnen ook anderen genieten van een verantwoorde vis sport. Je kunt hier een vakantiehuisje direct aan het viswater huren, ook met eigen vissteiger.

Europarcs aan het water banner