Vakantiepark met vismogelijkheden

Vind hier een vakantiepark met vismogelijkheden.

Zie de aanbiedingen van Landal, parken met vismogelijkheden.

Ben je op zoek naar een vakantiepark met vismogelijkheden?? Een park direct aan het viswater of met een eigen visvijver? Op deze pagina geven we je wat voorbeelden van vakantieparken waar je gerust een hengeltje kunt uitgooien. Ze liggend direct aan een meer of hebben een eigen viswater. Ook de grote vakantieketens in Nederland hebben de vissport ontdekt. Met name Roompot, Center Parcs en Landal GreenParks hebben een aanbod van vakantieparken waar je kunt vissen terwijl ook Marina Beach in Zeeland, Waterpark Terherne in Friesland en Villapark de Weerribben in Overijssel goede vismogelijkheden hebben. Je kunt op zo een vakantiepark aan het water een goedkoop vakantiehuisje met eigen aanlegsteiger of vissteiger huren of gaan vissen aan de waterkant of visvijver.

vakantiehuis met vissteiger in de natuur

Vakantiepark met vismogelijkheden buiten Nederland zoeken

Je kunt gaan voor een visvakantie in Nederland maar diverse landen buiten Nederland bieden ook leuke mogelijkheden om tijdens je vakantie te gaan vissen. Er zijn ook familieparken in onder andere Belgiƫ en Frankrijk waar je met je kinderen kunt gaan vissen. In die parken zijn niet alleen vismogelijkheden maar ook mogelijkheden watersport. Vaak hebben die vakantieparken in het buitenland ook een restaurant, speeltuin en recreatiezaal. Zo komt iedereen aan zijn trekken op vakantie.

Huisje op vis vakantiepark huren voor vriendenweekend

Wil je tijdens je vriendenweekend kunnen vissen en verblijf je graag op een vakantiepark direct aan het water? Er zijn zowel binnen als buiten Nederland vakantieparken met vis mogelijkheden. Met name in een aantal vakantieparken in de Ardennen kan je een vriendenweekend accommodatie met visvijver of andere vismogelijkheid boeken. Een chalet aan het water is dan ook een optie.

Je hebt wel vaak een visvergunning nodig

Als je buiten het vakantiepark gaat vissen, heb je meestal een visvergunning nodig en de beste viswateren zijn meestal gepacht door visverenigingen. Voordat je ergens een hengel uitgooit, is het een goede zaak om je te vergewissen of er wel of geen vergunning voor nodig is. Als je in het buitenland bijvoorbeeld zonder visvergunning gaat vliegvissen, snoeken of karpers wilt vangen en je wordt betrapt door de politie of controleur kan je een flinke boete krijgen. Een visvakantie in het buitenland vergt zeker een goede voorbereiding, zeker als je gaat vliegvissen of met de boot gaat vissen in open water.