Vakantiepark met visvijver

Vind hier een vakantiepark met visvijver.

Wij presenteren hier de beste vakantieparken met visvijver of viswater in Nederland. Voor een visvakantie met vrienden of familie in Nederland. Huur een huisje met vissteiger.

Meeste parken met visvijver vind je in Overijssel, Drenthe en Limburg

Villapark de Weerribben in Overijssel, Roompot park met 2 visvijvers. Ook geschikt voor karpervissen.
Villavakantiepark IJsselhof aan het IJsselmeer, vakantiepark Friesland met visvijver. Voor een visvakantie in West-Friesland.
Landgoed De IJsvogel op de Veluwe, voor velen meest favoriete vakantiepark Nederland met visvijver
RCN Vakantieparken aan viswater, deze vakantieparken in Nederland hebben geen visvijver maar liggen wel direct aan een goed viswater. Voor het vissen op snoekbaars, karper, witvis. Zeker de moeite waard voor een visvakantie of visweekend in Nederland!
Klein Vink in Limburg. Prachtig vakantiepark met visvijver in Limburg.
Vakantiepark Het Timmerholt in Drenthe, een vakantiepark Drenthe met visvijver en vele andere faciliteiten waaronder kano- en waterfietsverhuur.
Villapark Akenveen, vakantiepark in Drenthe met visvijver en bungalows met visvlonder of vissteiger.
Vakantiepark Emslandenmeer Groningen park met visvijver.
Vakantiepark Weerterbergen in Limburg, park met visvijver.

vissteiger aan viswater

Vakantieparken van Landal met visvijver in Nederland

Deze parken hebben of een eigen visvijver, viswater of liggen direct aan een water waar je kunt vissen.
Vakantiepark Aelderholt in Drenthe
Vakantiepark De Lommerbergen in Limburg
Domein de Schatberg in Limburg
Beach Park Texel ( Waddeneilanden )
De Veluwse Hoevengaerde Voor een visvakantie op de Veluwe.
Landgoed de Elsgraven, vissen op een landgoed vakantiepark in Twente
Landal vakantiepark de Bloemert in Drenthe

Aan viswater of met visvijver?

Wie een vakantiepark met visvijver zoekt, heeft de keuze uit een vakantiepark aan een viswater of een vakantiepark met visvijver op het park. De verschillen lijken klein maar zijn in de praktijk groot. Bij een vakantiepark met visvijver is er vaak vis uitgezet en bestaat meestal de mogelijkheid tot karper vissen. Bij een vakantiepark aan viswater heb je ander mogelijkheden om de vissport uit te oefenen. Vaak huur je dan een huisje met visvlonder of vakantiehuis met eigen vissteiger

huisje aan viswater

Accommodatie op vakantiepark met visvijver in Nederland huren

Als je een huisje met vismogelijkheid op een vakantiepark in Nederland wilt huren, is een accommodatie huren op een vakantiepark met vismogelijkheid van Landal GreenParks zeker een leuke optie. Landal heeft vakantieparken met eigen visvijver en parken aan een viswater. Ook voor een visvakantie buiten Nederland kan je prima bij Landal terecht. Je kunt bij Landal ook een huisje met sauna huren en zo een vakantie aan het water combineren met een onthaast vakantie.

Meer vakantieparken met visvijver

Uiteraard hebben ook andere vakantiepark ketens mogelijkheden om een huisje te huren aan het viswater of een vakantiebungalow of chalet te reserveren op een vakantiepark met visvijver. kijk maar eens naar de visvakantie mogelijkheden welke Roompot Vakantieparken biedt.

Wel of geen visvergunning nodig?

Op een vakantiepark met eigen visvijver is meestal geen speciale visvergunning nodig. Soms worden er door het park wel voor het vissen in de vijver kosten in rekening gebracht. Bij de algemene informatie over het vakantiepark kunt u dit soort informatie meestal terugvinden. Ook wat de kosten voor het verblijf van een huisdier zijn.

hond bij vismeer opkomende zon

De hond is meestal welkom op deze vis vakantieparken

In 6 van de 10 gevallen zijn huisdieren welkom op vakantieparken met vismogelijkheid. Hoeveel honden er per huisje zijn toegestaan, is per huisje verschillend maar meestal 1 of 2. Hier zijn 2 huisdieren toegestaan per accommodatie.