Vissen vanuit je vakantiehuis

Vissen vanuit je vakantiehuis aan het water

Vissen vanaf je huisje? Boek hier een huisje met vissteiger of aan een viswater. Bijvoorbeeld bij Center Parcs of bij Roompot of bij Landal. Vissen vanuit je bungalow of huisje aan het water. Het is ideaal om vanuit de tuin of het terras van je vakantiehuis een hengeltje te kunnen uitgooien. Zie hier wat de mogelijkheden voor vissen vanuit je vakantiehuis zijn. Ook mogelijkheden een huisje te huren op een park met visvijver.

roompot viswater banner


Vissen vanuit je vakantiehuis aan het water, de mogelijkheden.

Als je vanuit het terras van je vakantiehuis wilt gaan vissen, is de beste optie een huisje te huren met eigen vissteiger. Een vakantiehuis huren met visvlonder is ook een goede optie.


huisje aan viswater

Vissen vanuit je huisje met sauna.

Je kunt een huisje met sauna huren en vismogelijkheid. Met name huisjes in Zuid-Holland, Zeeland en Zuid-Holland hebben een privé sauna en liggen aan een viswater. Maar ook in België heb je volop mogelijkheden een vakantiehuisje met sauna en vissteiger te huren. En zeker niet alleen in de Ardennen. Vissen vanaf je huisje. Ook aantrekkelijk als je een half uurtje hebt of even in het hier en nu wilt zijn.


Kleinschalige vakantieparken met vismogelijkheid.

Veel parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk met goede vismogelijkheden zijn kleinschalig. Ook zijn de huisjes met vissteiger op deze parken meestal wel betaalbaar en is de hond ook welkom. Hier vind je kleinschalige vakantieparken met vismogelijkheid. Op de meeste van deze parken kan je vissen vanuit je vakantiehuis of vanaf de vissteiger. Ook hebben een aantal van deze parken met vismogelijkheden ook soms een visvijver waar je kunt karpervissen.


Vissen vanuit je vakantiehuis met jacuzzi

Indien je een huisje of villa aan een viswater met jacuzzi of bubbelbad huurt, heb je ook kansen op te vissen vanuit je vakantiehuis. Bijkomende voordeel is dat je ook de beschikking hebt over een privé bubbelbad of jacuzzi in de tuin. Wellness en vissen, een uitstekende combinatie. Je vindt dit soort wellness huisjes met vismogelijkheid onder andere bij Topparken. Daar vind je ook vakantieparken met visvijver


karpervissen vanaf vissteiger

landal huisjes met vissteiger banner

Weekendje weg en vissen vanuit je huisje

Je hoeft niet per definitie een visvakantie van 1 of 2 weken te boeken om te kunnen genieten vanuit je huisje aan een viswater. Als je eens een weekendje wilt vissen, kan je ook een huisje met vissteiger huren. Hetzelfde geldt voor een midweek of variabele periode. Wist je dat steeds meer vakantieparken huisjes aan een viswater te huur aanbieden voor een korte periode van bijvoorbeeld 3, 4 of 5 dagen? Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de mogelijkheden een visvakantie Nederland bij EuroParcs te boeken.


Zeker ook leuk voor een vakantie met kinderen

Kinderen vinden het ook leuk om een hengel vast te houden en een dobber in het water uit te gooien. Een en ander moet natuurlijk wel veilig zijn. Voor een vakantie met kleine kinderen wordt een vakantiehuis aan het water met omheinde tuin en vissteiger of visvlonder aanbevolen. Dat is veiliger. Zolang de kinderen niet kunnen zwemmen is een huisje aan een viswater huren te gevaarlijk.


Vakantieparken met vismogelijkheden

In het geval je een visvakantie met kinderen wilt boeken of een luxe vakantie aan het water in Nederland of België is het wellicht een goed idee om een huisje met vissteiger te huren op een vakantiepark met vismogelijkheden. Dit type vakantieparken is helemaal ingericht op familie vakanties en vaak vind je er er ook een zwembad en speeltuin, soms zelfs heeft zo een park met vismogelijkheid een indoorspeeltuin en overdekt zwembad. Met name op deze parken kan je soms vissen vanuit je vakantiehuis. Ook vanuit je vakantiehuisje aan een viswater.


ontspannen vissen op een vissteiger

Vakantiehuis aan het water huren voor vakantie met honden

Veel mensen in Nederland en België hebben één of meerdere honden. Een visvakantie boeken met honden is zeker wel mogelijk ook al zijn in niet alle vakantiehuizen huisdieren welkom. Als je een vakantie met honden wilt boeken, boek dan bij voorkeur een huisje in de natuur. En dan het liefste een huisje midden in de bossen of aan zee. Dat vinden honden heerlijk. Tip: Huur een vakantiehuis Zeeland aan viswater.


Vissen vanaf je huisje met meerdere personen.

Indien de vissteiger of visvlonder groot genoeg is, kan je met meerdere personen een hengeltje uitgooien. Of wellicht vanuit de tuin of terras. In beide gevallen kan je vanuit je huisje aan het water een hengeltje uitgooien.

center parcs visvakantie banner


Europarcs aan het water banner