Visvakantie

Visvakantie, dat is pas genieten!

Je wilt een visvakantie boeken en zoekt een huisje met vissteiger? Of houd je van karper vissen en boek je liever een last minute bungalow op een vakantiepark met visvijver ?? Bij ons is alles mogelijk, ook als je een particulier huisje aan een viswater wilt boeken of een villa met visvlonder. Een visvakantie betekent genieten in vrijheid. Zie deze tips voor een visvakantie 2023.

Last minute visvakantie boeken

Het is bijna altijd wel mogelijk een last minute huisje aan een viswater te huren of een bungalow of last minute villa met vissteiger. Daarnaast hebben vakantieparken met eigen visvijver vaak wel last minute aanbiedingen. Op deze pagina presenteren wij de thans mogelijke last minutes. Voor een visvakantie in Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Duitsland of elders in Europa.


karpervissen vanaf vissteiger

Een visvakantie in Nederland boeken

Nederland heeft je als waterrijk land veel te bieden op het gebied van watersport en visvakanties. In iedere provincie vind je wel vakantieparken aan het viswater of parken met eigen visvijver. Ook met last minute aanbiedingen. Daarnaast vind je met name in Friesland, Noord-Holland, Flevoland, Gelderland, Zeeland en Zuid-Holland een groot aanbod vakantiehuisjes met eigen vissteiger of visvlonder. Je kunt echter ook een visvakantie in Noord-Brabant, Overijssel of Limburg boeken. Kortom als je met vrienden, collega’s of familie wilt vissen tijdens je vakantie zijn er volop mogelijkheden. Ook op vissoorten als brasem, snoek, voorn en snoekbaars.

Visvakantie of weekendje weg?

Vissen is ook leuk als je er een paar dagen op uit gaat. Op de meeste vakantieparken met visvijver kan je een huisje aan het water ook voor een weekend of lang weekend huren. Een huisje in Nederland met vissteiger voor een weekend of midweek huren, is zeker ook mogelijk.

viswater

Vissen met je vrienden

Weekendje weg met je vrienden en op zoek naar een groot vakantiehuis met vissteiger? Er zijn grote vakantiehuizen in Nederland te huur met vissteiger. Ook grote groepsaccommodaties aan viswater. Boek bijvoorbeeld een 6, 8 of 10 persoons vakantiehuis met visvlonder in Friesland, Gelderland of Zeeland of huur een 12 persoons vakantiehuis op een vakantiepark aan het water. Een vriendenweekend is ontzettend leuk. Vissen is een leuke vriendenweekend activiteit. Het is zelfs mogelijk een groepsreis te boeken waar de vissport centraal staat. Ook als je wilt zeevissen.

Last minute bungalow op bungalowpark huren.

Je kunt ook een accommodatie met vismogelijkheid op een last minute bungalowpark huren. Huur bijvoorbeeld een last minute bungalowpark van Roompot aan viswater. Vind hier accommodaties op last minute bungalowparken.

Visvakantie boeken en verblijven in een huisje aan het water met sauna

Je kunt een vakantie waarbij vissen centraal staat, goed combineren met wellness. Huur een huisje met sauna aan een viswater en geniet van het genot van wellness. Of huur een vakantiehuis met bubbelbad en relax in een bad met bubbels. Het type vakantiehuis bepaalt mede de mogelijke activiteiten. Zo is het ook mogelijk een huisje met vissteiger op een vakantiepark met binnenzwembad te huren. Dan kan je, ook bij mindere weersomstandigheden, heerlijk zwemmen. Het gebruik van het zwembad is meestal gratis op het vakantiepark voor de gasten.

Visvakantie boeken op vakantiepark met viswater.

Een visvakantie boeken op een vakantiepark met een viswater is het meest aantrekkelijk voor liefhebbers van mensen en faciliteiten. Op een vakantiepark kom je in contact met andere vakantiegangers en op een park met eigen visvijver ontmoet je zeker andere liefhebbers van de vissport. Ben je echter een persoon die graag op zichzelf is en niet van mensenmassa’s houdt, dan is het huren van een particulier vakantiehuis aan een viswater, wellicht een beter idee. Je hoeft andere mensen dan niet te ontmoeten en in deze tijd van het coronavirus is dat geen slecht idee. Je kunt bij ons ook een particuliere vakantiewoning aan het Veluwemeer, Veerse Meer of IJsselmeer huren.

vissteiger aan viswater

Zorg dat je de juiste uitrusting en visvergunning hebt

Een visvakantie vraagt de nodige voorbereiding, zeker als je wilt gaan zeevissen of op karper of snoek vissen. Natuurlijk moeten hengels en visgerei in orde zijn en heb je ook waterdichte kleding en laarzen bij je. Een leefnet is vanzelfsprekend. Verder is het van belang te informeren of vissen in een bepaald water is toegestaan of alleen is voorbehouden aan de leden van een visvereniging. Tenslotte, bij de meeste viswateren heb je een visvergunning nodig. Zorg ervoor dat jij en je reisgenoten tijdens je visvakantie in het bezit zijn van de juiste ververgunningen. Dat geldt ook in particulier viswater.