Vakantiepark met viswater

Vind hier een vakantiepark met viswater

Op zoek naar een vakantiepark met viswater? Bijvoorbeeld om te karper vissen? Wie een vakantiepark in Nederland zoekt met viswater of eigen visvijver, vindt hier een overzicht van de mogelijkheden. In Nederland zijn er ruim 50 parken die speciaal zijn ingericht voor gasten die plezier beleven aan vissen en tijdens hun vakantie graag een vis aan de hengel slaan. In de vakantieparken met eigen visvijver of viswater zijn meestal vissen zoals karper, voorn en snoekbaars uitgezet. Je kunt een huisje, chalet of groepsaccommodatie huren op zo een vakantiepark met viswater.

roompot viswater banner


Vakantiepark met viswater Nederland

Een visvakantie Nederland vieren? In Nederland vind je vele parken die aan een viswater liggen. Je kunt echter ook kiezen voor het huren van een particulier huisje Nederland met eigen vissteiger. Als je kiest voor een vakantiepark Nederland met eigen visvijver, hebben wij wel wat tips voor je. Zo heeft vakantiepark Aelderholt in Drenthe een eigen visvijver met snoekbaars, voorn en karper. Een heerlijk park op een mooie plek. Leuk voor een visvakantie Drenthe.


viswater

Visvakantie Gelderland?

Boek je liever een visvakantie in Gelderland? Boek dan een huisje of bungalow op Waterparc Veluwemeer in Gelderland. Het Veluwemeer is een ideale plek voor een visvakantie of weekendje weg. Ook dit vakantiepark in Nederland heeft een eigen visvijver. Een overzicht van de leukste vakantieparken met visvijver of vismogelijkheid, vind je hier. Al deze vakantieparken liggen aan een viswater of hebben een eigen visvijver.


Vakantieparken aan het water met vismogelijkheid.

Bij vakantieparken die aan het water liggen, ben je afhankelijk van een visvereniging of speling van de natuur. Je weet daar nooit van tevoren welke vissoorten daar in het water zitten. Dat geldt ook voor het vissen op roofvissen.


ontspannen vissen op een vissteiger

landal huisjes met vissteiger banner

Welk vakantiepark is het meest geschikt voor een visvakantie?

Met name de vakantieparken met eigen visvijver of visstek in Gelderland, Overijssel en Friesland zijn het meest geschikt om er een huisje of bungalow te boeken. Maat voor een visvakantie in Nederland kan je ook prima in Zeeland, Flevoland en Zuid-Holland terecht. Met name enkele Landal en Roompot parken in Nederland beschikken over een eigen visvijver. Soms ook als last minute te boeken. Zie bijvoorbeeld de last minute vis mogelijkheden Zeeland


Vakantieparken Nederland met eigen visvijver en speeltuin kinderen

Als de kinderen mee gaan op vakantie en papa of mama gaan vissen, is het fijn als er een speeltuin voor de kinderen is. Want niet ieder kind heeft uren zin om aan de waterkant te zitten en naar een dobber te turen. Als je een visvakantie in de meivakantie of herfstvakantie boekt, is het zaak een huisje te huren op een park met indoor speeltuin en overdekt zwembad. Dan kunnen de kids zich ook goed vermaken.


karpervissen vanaf vissteiger

Huisje met eigen vissteiger huren

Het meest ideale is als je een huisje aan het water hebt gehuurd en je vanuit je vakantiehuisje of bungalow kunt sportvissen. Een huisje met eigen vissteiger is het meest ideale maar als er geen steiger is, is dat ook geen probleem. Als je huisje maar aan het water ligt, kun je zo vaak vissen als je wilt. Eventueel huur je een huisje met aanlegsteiger voor de boot en ga je met de boot of sloep het water op. Met name brasem vissen is leuk vanuit een boot.


Een huisje met jacuzzi huren op een vakantiepark met viswater

Er zijn bungalowparken die aan een meer, sloot of plas liggen en waarbij je kunt vissen in het aangrenzende water. De luxere vis vakantieparken verhuren soms huisjes met jacuzzi of sauna. Dan kan je een vakantie of weekendje vissen combineren met relaxen in de infrarood sauna, hottub of jacuzzi. Zo een wellness huisje of bungalow huren, is ideaal in de herfstvakantie of kerstvakantie. Je kunt ook in de meivakantie een huisje met vissteiger huren. Houd er wel rekening mee dat het in mei flink kan regenen. Een paraplu en goede regenkleding meenemen is voor een visvakantie in april of mei geen overbodige luxe.

center parcs visvakantie banner


Europarcs aan het water banner