Visvakantie Frankrijk

Boek hier je visvakantie Frankrijk.

Je kunt ook in Frankrijk een huisje aan een viswater huren. Voor een visvakantie Frankrijk.
Daarnaast zijn er ook in Frankrijk vakantieparken met vismogelijkheid te vinden. Sommige van deze parken in Frankrijk hebben zelfs een visvijver. In deze pagina echter, presenteren we particuliere huisjes Frankrijk met een vismogelijkheid of zelfs een eigen vissteiger of visvlonder. In Frankrijk heb je alle ruimte en mogelijkheden voor een leuke visvakantie. Ook om op karper te vissen.

roompot viswater banner


Particuliere huisjes Frankrijk aan een viswater.

Het is niet zo moeilijk een particulier vakantiehuisje Frankrijk aan een viswater te boeken want veel vakantiehuisjes en chalets in Frankrijk liggen aan een meer, open water of rivier met vismogelijkheid. Niet ieder huisje aan het water in Frankrijk is echter geschikt voor een visvakantie omdat in lang niet alle wateren in Frankrijk vis zit of vissen is toegestaan.


Visvakantie Frankrijk met visvergunning

Soms is vissen tijdens je vakantie in Frankrijk alleen toegestaan met een visvergunning. Indien je een huisje aan een viswater in Frankrijk huurt, is het verstandig om te informeren over de verplichting van een eventuele visvergunning of dagpas. Je kunt hier informeren over de aanschaf van een visvergunning Frankrijk.

karpervissen vanaf vissteiger

Huisje met vissteiger Frankrijk huren

De eenvoudigste manier om een visvakantie Frankrijk te boeken, is een particulier huisje Frankrijk met vissteiger te huren. Je hebt dan ook niet altijd een officiële visvergunning nodig. Je kunt dan wel niet specifiek op karper of een anders vissoort vissen maar vanuit je vakantiehuisje Frankrijk een hengeltje uit kunnen gooien, heeft ook toch wel wat.

landal huisjes met vissteiger banner


Visvakantie Frankrijk boeken en huisje met visvlonder huren

Tenslotte, voor de zondag visser en plezier visser. Er zijn vele huisjes in Frankrijk te huur met een eenvoudige visvlonder. Deze huisjes liggen meestal wel direct aan een viswater. Leuk als je bijvoorbeeld met kinderen een familie vakantie Frankrijk aan het water hebt geboekt.

ontspannen vissen op een vissteiger

Vakantie met hond Frankrijk aan viswater

Je kunt er ook voor kiezen om een huisje met hond Frankrijk te huren aan een viswater. Er zijn van dit type huisjes zelfs varianten met omheinde tuin beschikbaar. Je kunt een vakantie met hond Frankrijk dus goed combineren met een visvakantie.


Visvakantie Duitsland

Indien je graag een visvakantie buiten Nederland wit boeken bij een vakantiepark met visvijver of vismogelijkheid, moet je zeker eens kijken een visvakantie in Duitsland te boeken. Daar vind je meer vakantieparken met goede vismogelijkheden dan in Frankrijk.

center parcs visvakantie banner


Europarcs aan het water banner