Vissen vanaf je huisje

Vissen vanaf je huisje, dat is genieten!

Vissen vanuit je huisje is het leukst als je een huisje op een vakantiepark aan het viswater huurt. Maar vissen vanuit een particulier vakantiehuisje met visvlonder of vissteiger is ook ontzettend leuk. Je kunt hier een 8, 6, 4 of 2 persoons huisje aan een viswater boeken.

roompot viswater banner


Vissen vanuit je huisje op een vakantiepark

De meeste vakantiehuisjes aan een viswater liggen op een vakantiepark. Je hebt ook vakantieparken met eigen visvijver en soms vind je rond die visvijvers huisjes aan het water. Je kunt dan vanuit je vakantiehuisjes rond de visvijver een hengeltje uitgooien. Er zijn zowel vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk met vrijstaande huisjes aan een viswater. Vind hier vakantieparken met viswater.


karpervissen vanaf vissteiger

Particulier huisje aan het water huren om te kunnen vissen

Vissen vanuit een particulier huisje? Vele huisjes aan een viswater zijn particulier bezit. Je kunt vanuit deze huisjes prima vissen. Soms ligt zo een huisje direct aan een viswater, vaker in de directe omgeving van een water waar je op karper, snoek, stekelbaars, voorn of ander vissoort kunt vissen, Ieder particulier huisje met vissteiger of visvlonder is uniek. Je kunt meestal ook vissen vanuit je huisje als je een accommodatie met overdekt terras hebt geboekt. Vissen vanaf je huisje is ook leuk als het buiten regent! Dan bijten volgends de kenners de vissen het best.


Huisje met jacuzzi en vissteiger

De liefhebber van wellness en de vissport, doet er goed aan om te kijken of er een huisje met jacuzzi en vissteiger te huur is. Dan heb je naast de ontspanning van het vissen ook de mogelijkheden om te relaxen en de buitenjacuzzi. Het is zeker een goed idee als je een visvakantie in de voorjaarsvakantie of herfstvakantie boekt en van wellness houdt.


Vissen vanaf een huisje met vissteiger

Een huisje met vissteiger biedt de beste mogelijkheid om vanuit de tuin of terras van je vakantiehuisje te kunnen vissen. We hebben op deze site unieke huisjes geselecteerd die aan een viswater of visvijver liggen. Het is ook mogelijk op een vakantiepark met visvijver een huisje of bungalow met vissteiger te huren. Er zijn ook huisjes aan het water te huur met privé sauna en vissteiger.


landal huisjes met vissteiger banner

vissteiger aan viswater

Vissen vanuit een huisje met visvlonder

Een andere mogelijkheid is om te vissen vanuit je huisje met visvlonder. Meestal is een visvlonder wat kleiner dan een vissteiger maar als je bijvoorbeeld een 2 persoons huisje met visvlonder in Friesland, Zuid-Holland of Zeeland hebt gehuurd, biedt dat voldoende mogelijkheden om samen een hengeltje uit te gooien. Ook leuk voor een visvakantie Nederland met kleine kinderen. Vind hier een 2 persoons huisje met viswater


Last minute huisje aan viswater huren

Het is bijna altijd mogelijk een last minute huisje aan het water te boeken. In veel particuliere huisjes en parken met eigen visvijver zijn wel last minute aanbiedingen te vinden. Voor een last minute aanbieding voor een vakantiepark met viswater kijk je bijvoorbeeld naar de mogelijkheden van de Roompot Vakantieparken, voor een last minute huisje met vissteiger of visvlonder zijn de aanbiedingen particuliere huisjes meestal wat beperkter. Dat is zeker van toepassing als je wilt vissen vanuit een huisje met jacuzzi in de tuin én vismogelijkheid.


hond bij vismeer opkomende zon

Visvakantie met de hond boeken

In veel vakantiehuisjes in Nederland en België zijn huisdieren welkom. Meestal gaat het dan om een vakantie op een vakantiepark met viswater of visvijver en 1 of 2 honden. Voor een visvakantie met 3 of 4 honden, is het raadzaam een particulier huisje met de hond te boeken.


Met je vrienden een vakantiehuisje huren om te kunnen vissen

Vissen vanaf je huisje met een vriendengroep? Als je met je vrienden een weekendje wit vissen en tegelijkertijd een hoop ander plezier wilt maken, is het wellicht een idee om een groot vakantiehuis te huren op een vakantiepark met visvijver, zwembad, sportveld en andere faciliteiten. Je kunt via deze site ook grote vakantiehuizen Nederland huren met fitnessruimte.

center parcs visvakantie banner


Europarcs aan het water banner