Visvakantie 2023

Een visvakantie 2023 boeken, juist nu

Boek voor je visvakantie 2023 een huisje met vissteiger of villa of wellness huisje op vakantiepark met vismogelijkheid. Ook mogelijkheden voor een visvakantie Nederland in 2023.

roompot viswater banner


Een visvakantie 2023 biedt vrijheid en ruimte

Wie bezig is met het maken van vakantieplannen 2023, zal met de huidige energie crisis en gierende inflatie al snel denken aan een vakantie in eigen land. Maar dan wel een vakantie met voldoende ruimte. Als je van vissen en in de natuur zijn houdt, is het boeken van een vakantie aan het water waarbij je kunt vissen perfect. Boek bijvoorbeeld een visvakantie Nederland 2023 en verblijf in een vakantiehuis Nederland met vissteiger


Visvakantie 2023 met hond boeken

De hond mag natuurlijk ook mee tijdens je visvakantie 2023. In veel vakantiehuisjes Nederland aan een viswater zijn honden toegestaan en er zijn zeker ook familie villa’s of vakantiehuizen Nederland aan het water voor vriendengroepen waar huisdieren welkom zijn.

Waar huur jij je huisje in de natuur?

Vissen en genieten van de natuur in Nederland gaan prima samen. Huur voor jouw visvakantie 2023 een huisje met vissteiger midden in de natuur. Je vindt de mooiste huisjes aan een viswater bijvoorbeeld in Friesland of Zuid-Holland maar ook in provincies als Overijsel, Gelderland en Noord-Holland vind je volop natuur en goed viswater. Vind hier een huisje in de natuur met vissteiger

viswater

landal huisjes met vissteiger banner

Huisje op park met visvijver boeken

Als je een visvakantie 2023 wilt boeken, heb je de keuze uit get huren van een huisje met vissteiger of een bungalow op een vakantiepark met visvijver. De verschillen tussen die 2 opties zijn aanzienlijk. Bij een particulier huisje aan een viswater, heb je veel privacy en de visvlonder of vissteiger vaak voor je alleen. Je hebt weinig te maken met ander mensen. Bij het huren van een huisje of bungalow op een vakantiepark aan een viswater of met vissteiger, heb je direct te maken met ander bezoekers van het vakantiepark. Want vissen is een populaire bezigheid tijdens een vakantie op een vakantiepark en als zo een park een visvijver heeft, zal menigeen daar een hengeltje uitgooien. In zo een visvijver zijn vissen uitgezet.

Karper vissen of op voorn of brasem?

Zo kan je op zo een park vaak karper vissen en heb je in een water in de vrije natuur vaker te maken met vissoorten zoals Voorn, Brasem en Snoekbaars. Er zijn dus grote verschillen tussen vismogelijkheden op parken en bij particuliere vakantiehuisjes aan het water.

vissteiger aan viswater

Wanneer je visvakantie voor het nieuwe jaar boeken?

Als je een vakantie waarbij vissen centraal staat voor het komende jaar wil boeken, is natuurlijk de vraag wanneer je het beste een huisje aan een viswater of bungalow op een park met visvijver kunt boeken. Wat de zomervakantie voor 2022 betreft, kijkt een boeking in het voorjaar goed genoeg. Wil je echter verzekerd zijn van de leukste visvakantie ooit en de beste vis stek hebben dan kan je deze het beste nog in 2022 boeken. Je bent dan verzekerd van de beste visvakantie 2023.

center parcs visvakantie banner

Last minute visvakantie boeken?

Indien je een zo goedkoop mogelijk huisje aan een viswater wilt huren, is het een goed idee om te wachten op last minute aanbiedingen. Als je bijvoorbeeld in juli of augustus 2023 een visvakantie wilt boeken, kan je nog in juni een huisje met visvlonder boeken. In het geval dat je kiest voor een last minute vakantie op een park aan een viswater of met visvijver, kan je zelfs tot een week voor vertrek nog profiteren van een aanbieding. Houd er wel rekening mee dat als je wilt karper vissen de parken met mogelijkheid daartoe beperkt zijn. Bij die parken kan je beter geen last minute visvakantie boeken.

Europarcs aan het water banner