Huttenheugte vakantie voor sportvissers

Sportvisser boeken hun visvakantie bij Center Parcs Huttenheugte.

Hele goede vismogelijkheden bij Huttenheugte in Dalen, Drenthe. Van Center Parcs. Voor ervaren vissers en mensen die willen leren vissen. Vissen bij Huttenheugte is karper vissen en vissen op andere grote vissen. Een park in Drenthe met uitstekende vismogelijkheden. Je vindt er naast een viswater vol met grote vissen ook een hengelsportshop, kweekvijver en een viscoach. Je hebt dus alles binnen handbereik om zelf een grote vis zoals witvis of snoek aan de haak te slaan.

roompot viswater banner


Klein meer en groot meer met vismogelijkheden

Vissen bij Center Parcs Huttenheugte kan je vanuit je eigen huisje met vissteiger maar er zijn ook 2 meren beschikbaar tijdens je visvakantie in Drenthe. Dat betekent dat er altijd wel een rustig plekje aan een viswater beschikbaar is want vissen doe je ook om helemaal tot rust te kunnen komen. Overigens, Drenthe is ook een geweldige provincie voor een wandelvakantie, fietsvakantie of senioren vakantie Nederland.

Center Parcs de Huttenheugte aan het water

Welke huisje met vismogelijkheid te huur?

Bij Center Parcs Huttenheugte zijn er huisjes met vissteiger en vismogelijkheid te huur. En wel voor groepen van 2 tot en met 8 personen. Je kunt ook met 5, 6 of 7 personen een 8 persoons huisje met vismogelijkheid huren. En je vindt bij vis vakantiepark Huttenheugte altijd wel aantrekkelijke last minute Drenthe mogelijkheden. Ook voor een last minute vakantie Drenthe met hond.


Vakantiepark Sandur Drenthe

De twee vakantieparken voor sportvissers van Center Parcs in Nederland, vind je beide in Drenthe. Het andere park voor sportvissers in Drenthe is Center Parcs Sandur. Op dit luxe park met viswater kan je ook en cottage of luxe vakantiehuisje met vismogelijkheid en privé sauna + bubbelbad huren. Zelfs voor groepen van 12 of 10 personen. Ook geschikt voor een luxe visvakantie Drenthe met familie of vrienden.

landal huisjes met vissteiger banner

Center Parcs de Huttenheugte klimbos

Fietsen in Drenthe, ook leuk

Waarschijnlijk wil je met de fiets de omgeving van Center Parcs Huttenheugte verkennen of met de fiets naar een ander vis stek fietsen. Het is zeker waar dat je in Drenthe uitstekende fietsmogelijkheden vindt. En als je met de auto bent afgereisd naar dit unieke park met goede vismogelijkheden voor sportvissers in Drenthe. Vakantiepark de Huttenheugte is een park met fietsverhuur.


Center Parcs de Huttenheugte waterspeelhuis

Meer vakantieparken met goede vismogelijkheden

Liever vissen in Overijssel, Limburg, Brabant of de Ardennen? Hier vind je meer vakantieparken met vismogelijkheden. Voor karper vissen. Je kunt er ook voor kiezen een huisje met vissteiger te huren op een park met visvijver.

center parcs visvakantie banner


Europarcs aan het water banner