Vakantiepark Sandur Emmen

Vissen tijdens je verblijf op Vakantiepark Sandur in Emmen.

Een vis vakantiepark Drenthe van Center Parcs met uistekende vismogelijkheden. Dit park is samen met vakantiepark De Huttenheugte, één van de meest geliefde vakantieparken van Nederland met uitstekende mogelijkheden visvakantie Nederland.

roompot viswater banner


Waarom kiezen voor een visvakantie bij Center Parcs Sandur?

Vissen bij Sandur. Volgens de website van Center Parcs zelf, is dit vakantiepark met viswater in Drenthe, één van de meest geschikte vakantieparken Nederland voor een luxe visvakantie. Niet alleen zijn er goede mogelijkheden voor karper vissen, de vakantiehuizen voor 2 tot wel 12 personen liggen veelal aan een viswater en je kunt met een bootje of sloep het water op. Het is gewoon genieten bij Center Parcs Sandur in Emmen.

Vakantiepark Sandur Emmen viswater

Welke huisjes te huur voor visvakantie?

Bij Sandur kan je een 2, 4 of 6 persoons huisje Drenthe huren met vismogelijkheid of zelfs een vissteiger. Maar er zijn voor grotere groepen ook grote vakantiehuizen bij het viswater te huur. Je kunt er zelfs een 8, 10 of 12 persoons huisje met vismogelijkheid huren. Ook luxe huizen met vismogelijkheid en sauna + bubbelbad te huur. Eén van de toppers voor een visvakantie van Center Parcs.


Kind- en gezinsvriendelijk

Net zoals alle parken van Center Parcs zijn de parken én accommodaties geschikt voor een luxe vakantie met kinderen. Ook voor een last minute vakantie Drenthe aan een viswater. En omdat Center Parcs het hele jaar door last minute aanbiedingen heeft, ook voor een vakantie met baby, is dit park ook zéér geschikt voor een last minute visvakantie Nederland. Hier vind je meer last minute bungalows aan een viswater.

landal huisjes met vissteiger banner

Vakantiepark Sandur Emmen waterpret

Center Parcs met hond

Ook bij Center Parcs Sandur zijn honden toegestaan. Maximaal 2 per cottage of wellness huisje. Net zoals bij de andere vakantieparken met hond gelden er bepaalde regels voor een verblijf op het park en ben je per hond en per nacht een vergoeding verschuldigd.


Vakantiepark Sandur Emmen varen

Center Parcs Sandur is een vuurwerkvrij park met hond

Net zoals alle parken van Center Parcs, is ook Sandur tijdens Oud en Nieuw vuurwerkvrij. Géén reden natuurlijk om met oud en nieuw een visvakantie bij Sandur te boeken maar wellicht wel een vakantie met de hond. Je vindt een vuurwerkvrij vakantiepark met hond ook bij de Center Parcs in het buitenland. Bij diverse parken buiten Nederland biedt Center Parcs ook huisjes en cottages met vismogelijkheden aan.

center parcs visvakantie banner


Europarcs aan het water banner