Vissen in de herfstvakantie

Herfstvakantie, ideale periode om een visvakantie te boeken

Als het een beetje mee zit, is het tijdens de herfstvakantie prima visweer. Als je van vissen en vakantie vieren houdt, is het wellicht nu het moment een visvakantie Nederland te boeken. Alhoewel een visvakantie Ardennen of vissen in Frankrijk of Duitsland ook niet verkeerd is. In Nederland vind je vele vakantieparken met goede vismogelijkheid. Hieronder wat goede vismogelijkheden voor de herfstvakantie.

roompot viswater banner


Veel aanbiedingen herfstvakantie vakantieparken aan viswater

Last minute aanbieding herfstvakantie? Vakantieparken met goede vismogelijkheden en verhuur huisjes met vissteiger hebben voor de herfstvakantie altijd wel aanbiedingen en last minutes. Voordelig vissen en overnachten in de herfstvakantie bij bijvoorbeeld Landal of Center Parcs. De hond is tijdens je visvakantie in de herfst op deze meeste parken in Nederland en buitenland welkom.


ontspannen vissen op een vissteiger

Leukste parken met hond

Met je hond op vakantie gaan in de herfst is zeker ook een goed idee en ook dan kan je kijken naar de aanbiedingen op vakantieparken. Dit zijn zeker de leukste vakantieparken met hond. En op sommige van deze parken kan je vissen vanuit je vakantiehuisje met hond.


landal huisjes met vissteiger banner

wandeling met de hond

Parken met visvijver

Je kunt een huisje met vissteiger of visvlonder huren en vanuit je huisje of tuin gaan vissen maar er zijn ook mogelijkheden om in de herfstvakantie een bungalow op een park met visvijver te huren. Om te karper vissen bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk een last minute bungalow met vismogelijkheid te huren op een bungalowpark met visvijver of aan viswater. Last minutes herfstvakantie aanbiedingen zijn wel tot 30 % goedkoper.


vissteiger aan viswater

Vissen in de herfstvakantie met vriendengroep.

Een vakantiehuis vriendengroep in de herfstvakantie huren? Maar dan wel een groot vakantiehuis vriendengroep en aan een viswater? Zeker in de herfstvakantie zijn er goede mogelijkheden om voor vriendengroepen een visvakantie te boeken. Er zijn in die periode zeker 20 en 10 persoons vakantiehuizen met vissteiger te huur maar je kunt ook voor een kleine vriendengroep een vakantiehuis met vismogelijheid boeken. Op Sandur vakantiepark Emmen bijvoorbeeld. Naast vissen zij er op deze parken vele andere ontspannings mogelijkheden. Ga zwemmen, fietsen of drink een biertje aan de bar. Er zijn veel mogelijkheden om in de herfstperiode te genieten.

center parcs visvakantie banner


Europarcs aan het water banner